Vrei să încerci BDSM? Iată cel mai bun ghid pentru începători

Vrei să încerci BDSM? Iată cel mai bun ghid pentru începători

Dacă și tu ești adeptul practicilor mai puțin obișnuite în pat, cu siguranță vei deveni și adeptul BDSM-ului.

În articolul acesta vom discuta pe larg despre BDSM, care este istoria lui și vom discuta și despre o serie de reguli și practici ale acestei practici, iar la final îți vom oferi și un secret, care îți va transforma partidele de sex în super experiențe!

Ce este BDSM?


BDSM-ul reprezintă o practică sexuală, nu foarte des întâlnită, ce oferă celor care o practică un alt fel de adrenalină și senzații.

De asemenea, unii pot considera BDSM-ul un tip de sex ce se desfășoară într-un mod mai violent. Denumirea de BDSM vine de la “Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”.

BDSM-ul este cunoscut pentru relația de dominație – supunere care are loc între doi parteneri în timpul actului sexual. De asemenea, sunt prezente și jocurile erotice, ce au însă un caracter puțin mai dur și agresiv.

Istoria BDSM-ului


Deși poate fi greu de crezut, BDSM-ul își are originile încă din cele mai vechi timpuri. Nu putem afla exact de unde a pornit BDSM-ul, mai ales că lucrurile intime, ca acesta, au fost ținute ascunse foarte mult timp.

Specialiștii tind să creadă că BDSM-ul a luat naștere încă din vremea în care exista sclavia. Practicile violente din acea vreme au evoluat până în punctul în care au devenit fantezii sexuale.

BDSM-ul constă în general în relația de stăpân și sclav între cei doi parteneri. Rolurile se pot inversa. Putem spune chiar că nu prea există limitări, în afara celor impuse de voi.

Reguli și Practici pentru BDSM


Chiar dacă BDSM-ul are o tentă violentă, trebuie să ții cont de anumite lucruri atunci când îl practici, pentru ca totul să se desfășoare așa cum trebuie, iar experiența sa fie una plăcută. Înainte de acțiunea propriu-zisă, discută puțin cu partenerul sau partenera ta.

Acest lucru vă va ajuta pe amândoi să stabiliți anumite limite, dar și să vă descoperiți așteptările. Iată câteva reguli și practici pentru BDSM:

1. Limitează consumul de alcool

Alcoolul îți poate afecta într-un mod considerabil percepția. Este destul de riscant să nu mai fii conștient de ceea ce se întâmplă într-o astfel de situație, indiferent de care parte te aflii.

Dacă lași alcoolul să te conducă, lucrurile se pot transforma dintr-o experiență negativă, în nici un caz într-una plăcută, așa cum ar trebui să fie.

În plus, ar fi păcat să te trezești a doua zi și să nu-ți mai amintești ce s-a întâmplat cu o seară în urmă, nu-i așa?

2. Dați și obtineți consimțământul pe tot parcursul actului

BDSM-ul este o tactică sexuală destul de controversată, iar persoanele pot avea diferite percepții despre aceasta.

De aceea, este foarte important ca atât parteneră/ partenerul tău, cât și tu, să fiți complet de acord cu ce se întâmplă, și de asemenea, să vă dați consimțământul înainte de orice nouă practică pe care nu ați mai încercat-o până atunci.

3. Folosește un SAFE-WORD

BDSM-ul este pe atât de aventuros, pe atât de fragil. Lucru ce face ca linia dintre plăcut și neplăcut să fie una foarte subțire.

Fapt pentru care, atunci când se atinge o anumită limită, spune.

În timpul sexului nu îți va fi prea simplu să vorbești, așadar, stabilirea de la început a unor SAFE WORDS, care să transmită faptul că vrei să te oprești atunci când lucrurile au ajuns deja prea departe, reprezintă soluția perfectă.

4. Folosește VigoForte

Dacă îți dorești să ai parte de o erecție super puternică pe tot parcursul partidei, dar și să îți controlezi și să întârzii ejacularea, folosește VigoForte (ne vei mulțumi mai târziu).

VigoForte este unul dintre cele mai bune pastile pentru erecție, 100% natural, care face din partidele de sex unele de neuitat.

Este destinat bărbaților, și are super efecte asupra plăcerii femeilor, nu are nici un fel de efecte secundare, și cel mai tare lucru, poate fi luat doar la nevoie, doar de către bărbați, și nu creează dependență.

5. Nu uita de jucăriile sexuale

Când vine vorba de BDSM, varietate jucăriilor sexuale poate crește considerabil.

Aici poți opta deja petru jucării precum cătușe, seturi de bondaj, bice și palete, vibratoare, și multe alte lucruri de acest fel.

În acest caz, imaginația nu are limite. Iar jucăriile sexuale pot oferi un adevărat impuls întregii experiențe.

Concluzie


BDSM-ul nu reprezintă doar “sex sălbatic”. Este una dintre modalitățile prin care foarte multe persoane își arată adevărata personalitate.

În foarte multe cazuri, BDSM-ul dă încredere și curaj celor care îl practica, datorită adrenalinei și energiei pe care corpul o experimentează în momentul respectiv.

De asemenea, reprezintă o modalitate plăcută prin care cuplurile pot deveni mai apropiate și mult mai intime, se pot cunoaște mai bine unul pe celălalt și pot experimenta senzații noi împreună.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *