Ghid Complet despre Orgasmul Feminin

Ghid Complet despre Orgasmul Feminin

Orgasmul feminin este o experiență frumoasă și misterioasă care aduce o plăcere imensă femeilor.

Este punctul culminant al plăcerii sexuale și scopul final al actului sexual.

Cu toate acestea, atingerea unui orgasm nu este întotdeauna ușoară pentru femei și mulți factori pot afecta capacitatea unei femei de a avea orgasm.

În acest articol, vom explora tot ce trebuie să știți despre orgasmul feminin, inclusiv ce sunt acestea, cum funcționează și cum le puteți obține.

Ce înseamnă orgasmul la femei?


Atunci când o persoană este excitată fluxul sanguin care ajunge la organele geitale crește, ceea ce le face să devină mai sensibile.

Aspecte precum tensiunea arterială, numărul de bătăi pe minut și ritmul de respirație al unei persoane cresc și ele în acel moment.

Orgasmul la femei este de multe ori tratat că un mare mister. El diferă de la femeie la altă, deoarece fiecare organism este diferit.

Adevărul este că o femeie poate avea mai mult de un orgasm, în funcție de zona corpului care este stimulată.

Căte tipuri de orgasm pot avea femeile?


1. Orgasmul clitoridean

Stimularea clitorisului este cea mai comună modalitatea prin care o femeie poate avea orgasm, indiferent de modul prin care este stimulat.

El poate fi stimulat în mod direct, sau indirect, în timpul penetrării vaginului. De regulă, orgasmul clitoridean durează aproximativ 20 de secunde și constă într-o stare intensă de plăcere.

2. Orgasm vaginal

Puține femei pot avea orgasm doar prin stimularea vaginului, dar acest lucru nu înseamnă că nu este posibil.

Probleme care pot apărea în încercarea de obținere a unui orgasm vaginal și nu numai sunt de cele mai multe ori legate de oboseală, stres și dificultăți cu privire la concentrare.

3. Stimularea altor părți ale corpului

Există alte zone ce pot fi stimulate în vederea obținerii unui orgasm.

Una din aceste zone este cea a sânilor, mai exact a sfarcurilor. Stimularea lor în timpul actului sexual poate duce la un orgasm intens. Puține femei au obținut un orgasm doar din stimularea sănilor și nimic altceva.

4. Orgasm în timpul sexului

Deși unele femei pot avea orgasm în timpul actului sexual, acest lucru nu înseamnă că vor avea unul de fiecare dată. Sexul care se rezumă doar la penetrare vaginală nu este întotdeauna suficient pentru a provoca un orgasm.

5. Orgasmul punctului G

Punctul G se află pe peretele din față al vaginului, la jumătatea distanței dintre deschizătura vaginului și cervix; mai exact, se află fix dub osul pubian.

În momentul în care o persoană este excitată, punctul G se umflă, ceea ce îl face mai ușor de găsit.

Stimularea punctului G la un nivel intens de excitare la o persoană și chiar la un orgasm.

6. Orgasm Anal

Sexul anal nu este pe placul tuturor femeilor, dar pentru că anusul se află în apropiere de vagin și de clitoris, au în cea mai mare parte același nervi și mușchi.

Penetrarea poate se provoace disconfort la început, dar se transformă repede în plăcere și poate conduce la orgasm.

7. Orgasm multiplu

Orgasmul multiplu este un termen menit să acopere orice combinație dintre orgasmele menționate pe parcursul articolului.

Spre deosebire de bărbați, femeile nu au nevoie de o perioada refractară după fiecare orgasm.

8. Orgasm cervical

Orgamul cervical rezultă din presiunea sau frecarea cervixului, ceea ce duce la stimularea nervilor din jurul sau.

Deși nu este la fel de cunoscut precum orgasmul clitoridean sau cel al punctului G, poate avea aceeași intensitatea, sau chiar să o depășească pe a lor.

9. Orgasm Squirting

“Squirting” se referă la fluidul care este eliberat de vagin în momentul orgasmului. Nu toată lumea poate avea un astfel de orgasm, iar cele care au eliberează puțin lichid.

Sfaturi pentru a oferi un orgasm oricăreri femei


  • Oferă mai mult timp preludiului

Preludiul extinde tensiunea sexuală în timpul sexului în partener, ceea ce poate duce la orgasme mai plăcute. Este o componentă deosebit de importantă pentru a obtine orgasm.

  • Încearcă să treci peste anxietate legată de performanța ta

Anxietatea de performanță poate proveni dintr-o nesiguranță în ceea ce privește performanța sexuală, imaginea corporală sau modul în care crede că se simte partenerul lor. Acest tip de anxietate poate să ducă bărbații să ejaculeze prea repede.

Adesea, oamenii se confruntă cu anxietate de performanță, deoarece se concentrează doar pe atingerea orgasmului pentru ei înșiși sau pentru partener, decât să se concentreze pe ceea cum se simt ei bine in timpul actului.

  • Încearcă diverse fantezii sexuale

Fanteziile sexuale sunt imaginile mentale excitante, erotice pe care le evocăm în capul nostru.

În timp ce oamenii se pot simți rușinați de aceste gânduri, a visa cu ochii deschiși despre sex este complet normal și chiar sănătos.

Discuția despre fanteziile sexuale va ajuta la crearea dorinței pentru care este unul dintre cei mai importanți factori pentru a atinge orgasmul.

Concluzie


Orgasmul feminin nu este obținut doar prin sex și contact fizic. Orgasmul feminin trebuie să fie dorit de către bărbat.

Trebuie să îi arăți partenerei tale că o dorești, că o venerezi și că faci totul pentru a-i oferi cele mai intense momente din viața ei.

În tot acest ansamblu, vei avea nevoie și de o erecție puternică, pentru că sexul se simte spiritual, dar și fizic. Și nu vei putea atinge apogeul unui orgasm feminin, fără una dintre aceste componente.

Pentru a putea oferi mereu femeilor din viața ta un orgasm pe care să nu îl uite și să continue să și-l dorească din ce în ce mai mult, vei avea nevoie de un ajutor de nădejde.

Vei avea nevoie de Vigoforte, un complex de suplimente extrase din ingrediente 100% naturale care activează puterea, erecțiile și bărbăția.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *