Cum să Reziști mai mult în timpul actului sexual

Cum să Reziști mai mult în timpul actului sexual

Orice bărbat își dorește să aibă parte de partide de sex bun și de lungă durată, dar există unele situații sau chiar probleme care pot duce imposibilitatea de a face sex de calitate, pentru care există ins soluții.

Căt durează, în medie, o partidă de sex?


Stabilirea unei durate exacte care să fie asociată cu o partidă de sex de bună calitate est destul de realizat, aceasta fiind influențată de numeroși factori.

Cu toate acestea, specialiștii din domeniu au estimat o durată medie, care este cuprinsă între 15 și 60 de minute, de la începutul preludiului până la ejacularea bărbatului.

Există însă și specialiști care susțin că în realitate, durata medie a actului sexual conform specialistilor, este de 3 până la 12 minute.

Tot ce durează mai puțin de 3 minute este mult prea scurt și este determinat, de obicei, de anumite tulburări erectile – ejacularea precoce.

Din fericire, cei care se află în astfel de situații pot apela la diferite soluții care au ca efect îmbunătățirea performanțelor sexuale și prelungirea duratei unei partide de sex. Printre acestea se regăsesc:

1. Pastile pentru rezistență în pat


Pe piață există numeroase pastile pentru rezistență în pat ,căt si pentru a-ti creste performanțele sexuale.

O astfel de soluție este și VigoForte, un supliment alimentar obținut numai din ingrediente naturale, care nu are efecte adverse și care este aprobat de Ministerul Sănătății din România.

Acesta se adresează, în special, bărbaților care se confruntă cu probleme de potență și ejaculare precoce.

2. Alege pozițiile sexuale în care știi că reziști mai mult


Cum unele poziții sexuale favorizează obținerea orgasmului, la fel altele au ca efect întârzierea acestuia.

Motiv pentru care bărbații care fie se confruntă cu ejacularea precoce, fie doresc să prelungească o partidă de sex, pot alege astfel de poziții pentru a-și continua activitatea sexuală.

3. Masturbează-te înainte de sex


De asemenea, masturbarea înainte de actul sexual poate avea ca rezultat întârzierea ejaculării, deoarece organismul capătă anduranță.

Totuși, bărbații trebuie să țină cont că după un astfel de moment, dorința sexuală este diminuată, astfel că un contact sexual cu partenera poate avea de suferit.

De aceea este necesar ca aceștia să aleagă momentul potrivit pentru masturbare.

4. Folosește un prezervativ mai gros


Cu toate că nu se află printre tipurile favorite de prezervative, unii bărbați au descoperit și alte utilități prezervativelor groase. Cu ajutor acestora, stimulii sexuali nu sunt resimțiți la intensitate maximă, contribuind astfel la amânarea ejaculării și prelungirea partidei de sex.

5. Exercițiile Kegel


Antrenamentul Kegel este util deopotrivă femeilor și bărbaților pentru o viață sexuală mai bună.

Cu ajutorul exercițiilor Kegel, care constă în contracții rapide și relaxarea mușchilor pelvisului, bărbații pot ajunge să își controleze mai bine erecțiile și ejacularea.

Astfel că și partidele de sex vor fi mai lungi și mai satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

6. Distrage-ți atenția înainte de orgasm


O altă metodă prin care bărbații pot întârzia ejacularea și pot prelungi actul sexual este prin distragerea atenției de la sex.

Gândindu-se la lucruri mai puțin erotice, care să nu stimuleze plăcerea sexuală, aceștia își pot satisface partenera fără a se teme că va ejacula prea devreme.

7. Folosește-ți respirația în ajutorul tău


Chiar și respirația are un rol important în încercările bărbaților de a prelungi actul sexual.

Astfel că exercițiile de respirație profundă pot ajuta la oxigenarea eficientă a creierului, care are ca efect obținerea unui tonus mai bun, precum și la obținerea capacității de a-și controla respirația în timpul actulu sexual.

Prin urmare, cei care doresc să se laude cu performanțele lor sexuale pot apela la aceste soluții pentru amânarea ejaculării și prelungirea actului sexual.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.