Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Despre sexul la prima intalnire: Sfaturi importante

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Nu există nicio îndoială că sexul la prima întâlnire poate fi un pic stresant.

Dar dacă amândoi vă simțiți confortabil cu situația, poate fi o experiență foarte distractivă și intimă.

În acest articol, vom discuta câteva dintre lucrurile de care trebuie să iei în considerare înainte de a face sex la prima întâlnire, și îți vom da câteva sfaturi despre cum să faci experiența și mai specială.

Așa că citește mai departe pentru a afla cum să faci sex la prima întâlnire fără prea mult stres!

Sex la prima întâlnire ?


Da sau Nu? 

Există o mulțime de discuții în legătură cu faptul dacă oamenii ar trebui sau nu să facă sex la prima întâlnire. Experții par să fie împărțiți pe această temă.

Unii spun că este important ca noile cupluri să se întâlnească și să înceapă să se exploreze reciproc din punct de vedere sexual, în timp ce alții cred că poate fi prea multă presiune.

Cu toate aceste, cei mai mulți susținea ideea de a face sex la prima întâlnire.

În cele din urmă, ceea ce contează cel mai mult este ceea ce se simte cel mai bine pentru ambele părți implicate.

Dacă unei persoane îi place să facă sex la începutul unei relații, atunci ar trebui să facă tot ceea ce o face fericită.

Cu toate acestea, dacă cineva este mai timid sau conservator în ceea ce privește activitatea sexuală, atunci așteptarea poate fi o opțiune mai bună pentru el.

Oricum ar fi, este important să respecți deciziile și sentimentele celuilalt și să le spui tuturor de la început ce simți în legătură cu sexul (sau orice alt subiect discutat în timpul acestei prime întâlniri!).

Sfaturi dacă vrei sa ai sex de la prima întâlnire


Nu există un mod specific de a face ca sexul de la prima întâlnire să fie grozav, dar există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți crește șansele.

1. Alege o locație bună – în primul rând, locația este esențială! Cu cât vă simțiți mai confortabili și mai relaxați amândoi, cu atât mai mari sunt șansele de a face sex de calitate.

2. Alege piese vestimentare prin care să impresionezi – asigură-te că hainele tale arată bine. Acest lucru poate fi complicat – dacă nu modelezi ceea ce este la modă acum, atunci cum poți impresiona?

3. Oferă complimente & fii amuzant – complimentele și vorbele sunt mici atingeri care pot face ca cineva să se simtă dorit și atractiv, ceea ce va contribui la creșterea șanselor de succes atunci când vine vorba de actul sexual.

4. Nu forța “nota” – nu forța niciodată nimic… Dacă ea nu vrea să facă sex imediat, atunci discutați, ca doi oameni maturi. Sexul nu este întotdeauna ceva ce oamenii vor sau au nevoie chiar de la început. Încrederea este crucială atunci când vine vorba de relațiile sexuale.

Concluzie


Mulți oameni cred că sexul la prima întâlnire este important pentru a construi o relație bună. Cu toate acestea, multe cupluri nu se bucură, de fapt, să facă sex la prima întâlnire din cauza fricii de a fi judecat sau respins.

Nu te poți aștepta la o întâlnire perfectă dacă îți faci griji în mod constant cu privire la modul în care să îți impresionezi partenera.

Defapt, este mai bine să te concentrezi pe calitatea timpului pe care îl petreceți unul cu celălalt decât să îți faci o strategie despre unde și când să deveniți intimi.

Totuși, pentru a te asigura că prima întâlnire decurge fără probleme, poți lua în considerare utilizarea VigoForte.

Vigoforte poate contribui la creșterea încrederii și a libidoului, facilitându-ți astfel accesul la sex plăcut la prima întâlnire.

Acest lucru nu numai că te va face mai dezirabil ca potențial partener, dar poate prelungi durata actului sexual și poate duce la legături mai puternice între tine și partenera ta.

Așadar, fie că ești în căutarea unei modalități ușoare de a-ți spori încrederea în tine sau pur și simplu dorești o plăcere de durată prin partidele de amor în pat, VigoForte merită cu siguranță luat în considerare.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?