Bile în organul genital masculin: se merită această intervenție ?

Te gândești să îți faci un implant de bile în aparatul genital?

Există o mulțime de păreri amestecate pe acest subiect, așa că merită să te documentezi înainte de a lua o decizie.

În acest articol, vom discuta avantajele și dezavantajele unui astfel de implant și îți vom oferi o estimare exactă a costurilor.

Sperăm că acest lucru te va ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză dacă această procedură este sau nu potrivită pentru tine.

Istoria acestei proceduri


Procedura de implantare a bilelor de penis nu este o metodă relativ nouă de mărire a satisfacției în pat, cunoscând o mare popularitate încă din secolele XV-XVI.

Procedura a fost inițial dezvoltată pentru a trata bărbații cu penisuri mici care se luptau cu obținerea unei performanțe sexuale satisfăcătoare.

De la început, tehnica a fost acceptată pe scară largă și lăudată de pacienți, pentru combinația sa unică de beneficii.

Cât costă această procedură ?


Nu există un răspuns unic la această întrebare, deoarece prețul unui implant de bile poate varia în funcție de o serie de factori, inclusiv tipul de implant ales și procedura chirurgicală efectuată.

În general, însă, costurile pentru o astfel de intervenție pot ajunge până la 300 EUR, în funcție de numărul de bile și dimensiunea acestora.

Riscuri & Efecte secundare


În general, procedura de implantare a bilelor de penis este considerată a fi sigură și eficientă – dacă este efectuată corect.

Există câteva riscuri și efecte secundare asociate cu procedura de implant de bile în penis, dar toate sunt relativ minore.

Cel mai frecvent risc este infecția. Aceasta se poate întâmpla în timpul sau după operație și poate necesita antibiotice pentru a fi tratată.

În cazuri extreme, este posibil ca implantul să trebuiască să fie îndepărtat cu totul din cauza unei infecții.

O altă problemă potențială este micșorarea penisului. Aceasta este, de obicei, o problemă ușoară, deși uneori poate deveni mai severă în timp.

Pe măsură ce implantul absoarbe încet colagenul din corp, penisul poate scădea treptat în dimensiune cu până la 2 cm ,dacă se întâmplă acest lucru, vei observa probabil o creștere a curburii în jurul bazei penisului – aceasta se numește “deformare chirurgicală”.

Ultimul risc legat de acest tip procedură se referă la disfuncția erectilă.

Deși acest lucru nu este la fel de frecvent ca și celelalte riscuri enumerate, este totuși un aspect care trebuie luat în considerare înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Soluții alternative pentru implantul cu bile


Implanturile de bile în penis sunt o procedură comună, însă există multe alternative diferite la această metodă.

Unele dintre aceste soluții includ:

  • Pastile potență

Pastilele de potență sunt o alegere populară pentru cei care caută să-și îmbunătățească viața sexuală.

Aceste suplimente conțin ingrediente care au fost alese în mod special pentru îmbunătățirea vieții sexuale și, adesea, vin și cu o varietate de alte beneficii.

Unele dintre cele mai comune ingrediente din pastilele de potență pe bază de plante includ Tribulus terrestris, rădăcina de maca și ghimbirul.

Unii bărbați raportează că se confruntă cu un libido îmbunătățit și o plăcere sporită în timpul sexului datorită nivelului crescut al acestor substanțe.

Alții constată că experimentează mai puțină anxietate și mai puține probleme cu disfuncția erectilă datorită ajutorului acestor capsule.

  • Afrodiziace naturale

Unele dintre cele mai populare afrodiziace naturale includ: piperul negru, stridiile, ceaiul de mușețel, ciocolata sau uleiul de lavandă.

Unii oameni cred că anumite ingrediente specifice pot ajuta la creșterea dorinței sexuale atât la bărbați, cât și la femei.

Alții susțin că orice fel de ingredient poate fi eficient dacă este folosit în doza potrivită și combinat cu alte activități (cum ar fi sexul) care fac cuplurile fericite.

Cel mai bun mod de a afla ce ingrediente funcționează cel mai bine pentru tine este să experimentezi puțin – încearcă diferite combinații și vezi ce te face să te simți cel mai bine în mod absolut.

Concluzie


Nu recomandăm utilizarea implanturilor cu bile în aparatul genital.

Astfel de dispozitive nu s-au dovedit a fi sigure sau eficiente și pot provoca complicații semnificative, inclusiv disfuncții sexuale, probleme urinare și multe altele.

Dacă ești interesat de acest tip de intervenție chirurgicală, te îndemnăm să consulți un medic specialist care va putea să îți ofere o mai bună înțelegere a riscurilor implicate și să îți facă o recomandare adecvată.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *