Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Bile în organul genital masculin: se merită această intervenție ?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Te gândești să îți pui un implant de bile în aparatul genital?

Există o mulțime de păreri mixte pe acest subiect, așa că merită să te documentezi înainte de a lua o decizie.

În acest articol, vom discuta avantajele căt și dezavantajele unui astfel de implant, și îți vom oferi o estimare exactă a costurilor.

Sperăm că acest lucru te va ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză și dacă această procedură este sau nu potrivită pentru tine.

Istoria acestei proceduri


Procedura de implantare a bilelor de penis nu este o metodă relativ nouă de mărire a satisfacției în pat, cunoscând o mare popularitate încă din secolele XV-XVI.

Procedura a fost inițial dezvoltată pentru a trata bărbații cu penisuri mici care se luptau cu obținerea unei performanțe sexuale satisfăcătoare.

De la început, tehnica a fost acceptată pe scară largă și lăudată de pacienți, pentru combinația sa unică de beneficii.

Cât costă această procedură ?


Nu există un răspuns unic la această întrebare, deoarece prețul unui implant de bile poate varia în funcție de o serie de factori, inclusiv tipul de implant ales și procedura chirurgicală efectuată.

În general, însă, costurile pentru o astfel de intervenție pot ajunge până la 300 EUR, în funcție de numărul de bile și dimensiunea acestora.

Riscuri & Efecte secundare


În general, procedura de implantare a bilelor de penis este considerată a fi sigură și eficientă, dacă este efectuată corect.

Există câteva riscuri și efecte secundare asociate cu procedura de implant de bile în penis, dar toate sunt relativ minore.

Cel mai frecvent risc este infecția. Aceasta se poate întâmpla în timpul sau după operație și poate necesita antibiotice pentru a fi tratată.

În cazuri extreme, este posibil ca implantul să trebuiască să fie îndepărtat cu totul din cauza infecției.

O altă problemă potențială este micșorarea penisului.

Pe măsură ce implantul absoarbe încet colagenul din corp, penisul poate scădea treptat în dimensiune cu până la 2 cm.

Ultimul risc legat de acest tip procedură se referă la disfuncția erectilă.

Deși acest lucru nu este la fel de frecvent ca și celelalte riscuri enumerate, este totuși un aspect care trebuie luat în considerare înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Soluții alternative pentru implantul cu bile


Implanturile de bile în penis sunt o procedură comună, însă există multe alternative diferite la această metodă.

Unele dintre aceste soluții includ:

  • Pastile potență

Pastilele de potență sunt o alegere populară pentru cei care caută să-și îmbunătățească viața sexuală.

Aceste suplimente conțin ingrediente care au fost alese în mod special pentru îmbunătățirea vieții sexuale și, adesea, vin și cu o varietate de alte beneficii.

Unele dintre cele mai comune ingrediente din pastilele de potență pe bază de plante includ: l-arginina, rădăcina de maca,țelina și ghimbirul.

  • Afrodiziace naturale

Unele dintre cele mai populare afrodiziace naturale includ: piperul negru, stridiile, ceaiul de mușețel, ciocolata sau uleiul de lavandă.

Unii oameni cred că anumite ingrediente specifice pot ajuta la creșterea dorinței sexuale atât la bărbați, cât și la femei.

Alții susțin că orice fel de ingredient poate fi eficient dacă este folosit în doza potrivită și combinat cu alte activități.

Cel mai bun mod de a afla ce ingrediente funcționează cel mai bine pentru tine este să experimentezi diferite combinații, dozaje și vezi ce te face să te simți mai bine.

Concluzie


Nu recomandăm utilizarea implanturilor cu bile în aparatul genital, deoarece există diverse suplimente și remedii pe bază de plante, care pot ajuta la creșterea fluxului sanguin și la cresterea potentei.

Cu toate acestea, este important de reținut că implanturile și alte proceduri invazive ar trebui evitate, deoarece prezintă riscuri semnificative și pot duce la complicații.

Nu numai că aceste metode sunt mai sigure, dar pot oferi și o soluție mai durabilă și de lungă durată pentru disfuncția sexuală și alte probleme.

Dacă totuși ești interesat de acest tip de intervenție chirurgicală, te îndemnăm să consulți un medic specialist care va putea să îți ofere o mai bună înțelegere a riscurilor implicate și să îți facă o recomandare adecvată.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?