Sexul tantric: Vechea practică spirituală care promite să-ți transforme viața sexuală

Sexul tantric: Vechea practică spirituală care promite să-ți transforme viața sexuală

Te-ai mai întâlnit până acum cu noțiunea de “sex tantric”?

Ei bine, trebuie să știi că noțiunea aceasta există deja de mii de ani în rândul a foarte multe culturi, avându-și originile în India Antică.

Sexul tantric mai este denumit și navantra sau neonantra.

Ce este tantra?


Procesul tantric se folosește atât pentru creșterea spirituală, cât și pentru a crea un spațiu de energie care să aducă și altor persoane posibilitatea de a avea o stare de bine.

Tantra se bazează pe un principiu simplu, acesta este: tot ceea ce poți duce în jos, poți duce și în sus.

Pe scurt, tantra are rolul de a te „ridica”.

Ce se întâmplă în timpul sexului tantric ?


La baza realizării sexului tantric, stă o regulă simplă, aceea de a avea răbdarea și dorința de a explora și alte aspecte ale sexualității de cuplu.

Acest lucru poate fi practicat atât de către cupluri, cât și de către o singură persoană, pentru a se descoperi pe sine.

Sexul tantric alături de un partener este net superior sexului clasic, făcând ca întregul act sexual să fie mai plăcut, iar senzațiile mai intense.

Există câteva lucruri de care să ții cont atunci când vrei să practici sexul tantric, iată care sunt pașii ce trebuie urmați:

  • Creează mai întâi un spațiu romantic în care urmează să se desfășoare totul. Preludiul este foarte important în ceea ce privește sexul tantric. Poți încerca să creezi o atmosferă cu lumânări parfumate, muzică liniștitoare, flori și orice alte lucruri romantice care îți plac.
  • Relaxează-te atât tu, cât și partenera/partenerul tău. Energia tantrică se construiește atunci când tu și partenera/partenerul tău respirați în tandem, vă încetiniți mișcările și intrați în moment în același timp. Un factor important este și contactul vizual, pentru ca acest lucru să fie posibil, sexul tantric constă într-o serie de poziții sexuale care permit păstrarea contactului vizual.
  • Pune un accent deosebit pe preludiu. Faceți mișcări ușoare, line, fără grabă. Explorați-vă împreună corpurile pe cât de mult posibil fără a trece prea repede la actul sexual în sine.

De ce ar trebui să practici sexul tantric ?


Ei bine, sexul tantric nu este doar o practică “spirituală” (pe care unii o pot considera ciudată), este un tip de sex extrem de plăcut, care aduce organismului o multitudine de beneficii. Iată care sunt acestea:

  • Îți poți echilibra chakrele. Chakrele sunt locurile din corp unde se centrează energia, în total, avem în corp 7 chakre principale, acestea se situează în următoarele zone: coroana (partea superioară a capului), cel de-a treilea ochi (fruntea), gâtul, inima, plexul solar, sacrul (abdomenul inferior sub burtă) și rădăcina (baza coloanei vertebrale).

Pentru o bună funcționare a organismului, dar și a psihicului, toate cele 7 chakre trebuie menținute în echilibru.

Una dintre cele mai importante este chakra sacrală, care reprezintă sexualitatea și plăcerea, fiind foarte important ca aceasta să fie menținută întotdeauna în echilibru. Dezechilibrarea lor duce la probleme fizice sau emoționale.

  • Îi ajută pe bărbați să depășească disfuncția erectilă. Sexul tantric îi ajută pe bărbați să își sporească stima de sine, aducând beneficii relației lor.
  • Aduce atât plăcere fizică, cât și emoțională.

Atunci când ai parte de un orgasm tantric, ai parte de fapt de un climax al unirii fizice, emoționale, dar și spirituale, eliminând astfel orice blocaje prezente în intimitatea de cuplu.

Sfaturi pentru abordarea subiectului cu partenerul tău


Din cauza anumitor blocaje emoționale dintre tine și partenerul/partenera ta, îți poate fi destul de greu să abordezi acest subiect față de el/ea.

Noi îți recomandăm să încerci să vorbești deschis despre acest lucru.

Îi poți explica partenerului tău despre ce este vorba, spunându-i beneficiile sexului tantric și cu siguranță îl/o vei convinge!

Sfaturi pentru a-ți pregăti mintea


Sexul tantric mai este denumit și “dragoste pentru minte și trup”, deoarece este de o profunzime aparte.

Mintea face și ea parte din tot acest proces, de aceea este important să o pregătești.

Înainte de începerea sexului tantric, relaxează-te și golește-ți mintea de orice altceva.

Focusează-te pe moment, pe senzații, și mai ales, pe partenerul tău și pe descoperirea în profunzime a acestuia.

Sfaturi pentru a pregăti spațiul


Spațiul este și el unul dintre factorii decisivi, de aceea trebuie pregatit cu atenție.

Poți încerca să amenajezi dormitorul în felul vostru romantic.

Lumânările parfumate, florile și uleiurile esențiale nu dau niciodată greș!

Personalizează-ți seara de sex tantric pe placul tău!

Concluzie


Ai aflat recent de sexul tantric și ești tentat să încerci câteva poziții cu partenera ta, dar ești îngrijorat că nu vei putea rezista suficient de mult încât aceasta să ajungă și ea la orgasm?

Ei bine, pentru a putea avea parte de o partidă de sex tantric pe cinste, este nevoie ca tu să apelezi la anumite metode pentru a-ți rezovla problema cu impotența sau erecțiile care nu sunt atât de tari pe cât obișnuiau să fie.

Dacă îți dorești să ai în sfârșit un penis tare care stă drept pentru mult timp și să ai încredere în tine că poți face o femeie să se urce pe pereți de plăcere, trebuie să iei Vigoforte!

Un supliment excelent, aprobat deja de Ministerul Sănătății din România.

Vei vedea efecte chiar și după prima administrare!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *