Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Vitamine pentru potență și erecție la bărbați

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Vrei sa ai o potență mai buna și cauți o soluție naturală?

Vitaminele pot deține cheia pentru îmbunătățirea sănătății sexuale

Deși există numeroase opțiuni medicamentoase disponibile, unele persoane pot prefera să exploreze remedii naturale, cum ar fi vitaminele pentru erecție.

În timp ce cercetările privind eficacitatea vitaminelor pentru potență sunt încă limitate, mai multe vitamine s-au dovedit promițătoare în susținerea funcției sexuale.

În acest articol, vom explora câteva dintre vitaminele cheie pentru o potență mai buna și modul în care acestea pot ajuta la îmbunătățirea sănătății sexuale.

1. Vitamina B9

Cunoscută și sub denumirea de acid folic, vitamina B9 este recomandată în special pentru femeile însărcinate. Totuși, s-a dovedit faptul că aceasta are un rol important și în producția de testosteron.

De exemplu, în cazul în care un bărbat are carențe de vitamina B9, acesta va avea un libido scăzut și va fi complet dezinteresat de activitatea sexuală.

Într-un studiu din 2014, mulți participanți cu disfuncție erectilă au avut și o deficiență de vitamina b9. (1)

2. Vitamina D

De asemenea, și vitamina D contribuie la creșterea nivelului de testosteron, conform unui studiu realizat de Asociația Americană de Urologie.

Astfel că suplimentele de vitamina D sau asimilarea acesteia din diverse alimente pot contribui la creșterea libidoului și performanțelor sexuale.

O meta-analiză din 2020 indică o legătură între deficiența de vitamina D și problemele de potență. (2)

3. Vitamina B3

Vitamina B3 conține niacina și are rolul de a îmbunătăți circulația și producerea de hormoni sexuali, ducând astfel la creșterea performanțelor sexuale.

În plus, această ajută și la echilibrarea somnului, precum și la tratarea disfuncțiilor erectile, motiv pentru care ar trebui să facă parte din alimentația oricărui bărbat.

Vitamina B3 se poate lua din surse naturale, cum ar fi lapte, carne roșie, sfeclă, sparanghel, orez, arahide, semințe de floarea soarelui.

Un studiu mai vechi, concluzionează că Vitamina B3 ar putea îmbunătăți disfuncția erectilă la bărbați. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma aceste constatări. (3)

4. Vitamina C

Aceasta este una dintre cele mai populare vitamine, ale cărei numeroase beneficii pe care le are asupra organismului sunt cunoscute tuturor.

Totuși, vitamina C are și un efect mai puțin cunoscut. Datorită rolului pe care îl are în reglarea presiunii arteriale, care duce la obținerea unei erecții puternice, fiind astfel un motiv în plus pentru care bărbații ar putea consuma lămâi, căpșune, ardei sau cartofi.

Complex de vitamine pentru potență


Dezavantajul în cazul soluțiilor prezentate mai sus este că trebuie luate în calcul mai multe surse care să conțină aceste vitamine și substanțe, dar pe piață există și soluții mult mai practice.

Pe lângă numeroasele pastile pentru potență, care sunt cunoscute atât pentru efectele lor, cât și pentru efectele secundare, mai există și un supliment alimentar care are ingrediente 100% naturale.

Acesta este VigoForte, care nu are nici un efect advers și nici nu interacționează cu alte medicamente, prescrise pentru diferite afecțiuni medicale.

În plus, VigoForte este fabricat în U.E. și este aprobat de Ministerul Sănătății din România.

Un alt avantaj al acestui supliment este că se poate lua numai la nevoie, fără necesitatea de a urma o cură de lungă durată.

Astfel că bărbații care au nevoie de ajutor în problemele de potență sau numai își doresc o erecție puternică și de durată au de unde alege, VigoForte fiind însă o soluție eficientă.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *