Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Pastile pentru a rezista mai mult in timpul actului sexual

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Bărbații care își doresc să se laude cu performanțele lor în pat și cu acte sexuale de durată apelează adesea la diferite pastile, însă sunt și o serie de factori care duc la apariția disfuncțiilor erectile.

De ce nu pot să rezist mult în pat?


Disfuncțiile erectile cu care se confruntă unii bărbați pot fi cauzate de unele afecțiuni medicale, în timp ce unele sunt cauzate de unele obiceiuri nesănătoase.

Unele dintre cele mai comune cauze care duc la apariția acestor probleme sunt:

  • Anxietatea sexuală

Stresul afectează viața oamenilor, în toate sectoarele ei, de la cel profesional până la cel intim și sexual. Toate aceste griji și probleme afectează chiar și performanțele sexuale ale bărbaților.

În plus, așteptările nerealiste și anxietatea cu privire la performanțele sexuale au efecte negative chiar asupra acestora, ducând uneori chiar la dezvoltarea unor probleme precum disfuncții erectile sau ejaculare precoce.

  • Fumatul

Unul dintre obiceiurile pe care foarte mulți oameni îl au, fumatul, poate avea un efect negativ foarte puternic asupra performanțelor sexuale ale bărbaților.

Nicotina pe care o conțin țigările poate duce la apariția impotenței, infertilității și disfuncțiilor erectile deoarece aceasta afectează circulația periferică, astfel că organul genital nu mai este irigat eficient cu sânge.

  • Alcoolul

Consumul exagerat de alcool poate avea efecte negative puternice asupra performanțelor sexuale ale bărbaților. Dacă un pahar de vin, de exemplu, poate contribui la obținerea unei erecții și a unei partide de sex de bună calitate, o cantitate prea mare de alcool poate avea chiar efectul opus.

  • Probleme cardiace

După cum bine știm, problemele cardiace efectează viața sexuală a bărbatului.

Unele dintre afecțiunile medicale despre care se cunoaște că au ca efect advers și apariția disfuncțiilor erectile sunt cele de natură cardiacă.

Adesea, acestea sunt caracterizate printr-o circulație deficitară a sângelui în zonele periferice, adică și în zona genitală. Astfel, o vascularizare insuficientă a penisului va duce la obținerea unei erecții slabe.

  • Alte probleme de sănătate

De asemenea, mai sunt și alte afecțiuni medicale care pot duce la apariția unor disfuncții erectile, printre cele mai comune fiind: diabet, scleroza multiplă, leziuni ale măduvei spinării, probleme tiroidiene.

Pot să folosesc pastilele VigoForte pentru a rezista mai mult?


Răspunsul este DA.

Pastilele de potență și ejaculare precoce, VigoForte sunt o metodă eficientă de a rezista mai mult în pat.

Pe piață există foarte multe medicamente dedicate problemelor de potență, însă VigoForte este un supliment alimentar, obținut numai din ingrediente naturale, astfel că nu are efecte adverse și nici nu interacționează cu alte medicamente, prescrise pentru diferite afecțiuni medicale.

Prin urmare, adoptarea unui stil de viață sănătos și folosirea unor suplimente alimentare speciale pot avea efecte foarte benefice asupra performanțelor sexuale.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?