Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Ce este analingus & Ce riscuri implică

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Dacă ești curios de activități sexuale noi și îndrăznețe, ai putea încerca analingus.

Această practică sexuală unic este adesea considerată a fi unul dintre cele mai plăcute moduri de a experimenta sexul și poate fi o modalitate excelentă de a explora corpul partenerei tale.

În plus, anilingus este o modalitate excelentă de a adăuga un pic de condiment vieții tale sexuale, dacă ești în căutarea a ceva diferit.

În acest articol, vom prezenta pașii necesari pentru a efectua anilingus în siguranță și în mod eficient.

Ce este analingus ?


Analingusul este un tip de sex oral sau practică sexuală, care presupune stimularea anusului cu limba.

Este adesea recomandată ca o modalitate de a îmbunătăți plăcerea sexuală. Există câteva tehnici diferite care pot fi folosite pentru a realiza acest lucru, iar persoana care efectuează anilingus ar trebui să experimenteze, pentru a găsi cea care funcționează cel mai bine pentru ea.

Analingusul poate fi, de asemenea, efectuat ca parte a unei sesiuni BDSM.

Înainte de a începe, este important să înțelegi cum să vă pregătiți pentru acesta tu și partenara ta. În primul rând, comunicarea este esențială.

Discută cu perechea ta despre așteptările, limitele și nivelul de confort. Dacă sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă, experiența va fi mult mai plăcută pentru toți cei implicați.

Ce riscuri implică analingus ?


Există câteva riscuri asociate cu analingusul – atât fizice, cât și psihologice. Riscurile fizice includ riscul de infecție bacteriană sau virală.

Riscurile psihologice pot include anxietatea, frica și umilința. Este important ca ambii parteneri să fiți conștienți de aceste riscuri înainte de a vă angaja în orice formă de activitate sexuală, indiferent cât de consensuală ar părea aceasta.

Analingusul, poate, de asemenea, provoca leziuni ale pielii delicate de la exteriorul anusului, numită perineu, care s-ar putea să nu se vindece corect și ar putea duce la dureri în timpul actului sexual anal.

Igiena anală și siguranța


Igiena anală este extrem de importantă atunci când vine vorba de analingus. Înainte de a practica analingusul, este important să te familiarizezi cu riscurile implicate și să practici o igienă anală sigură. Igiena este esențială pentru a reduce riscul de a contracta infecții.

Există câteva precauții simple pe care toată lumea ar trebui să le ia pentru a asigura siguranța și sănătatea în timpul acestei activități.

  • Spală-te bine pe mâini înainte și după analingus.
  • Curăță zona anală cu un săpun blând sau o loțiune antibacteriană. Anusul trebuie să fie curat și lipsit de uleiuri sau reziduuri de la lubrifiante.

Care sunt cele mai bune poziții pentru analingus ?


Există câteva poziții sexuale care pot fi folosite pentru analingus, în funcție de ceea ce caută persoana respectivă.

Cele trei poziții cele mai comune sunt cu fața în jos, doggystyle și reverse cowgirl.

Cu toate acestea, există multe alte combinații posibile care pot fi, de asemenea, plăcute. Experimentați împreună pentru a afla care este poziția care îți face partenera să se simtă cel mai bine.

Concluzie


Analingusul nu este ceva tocmai popular, dar poate fi o experiență excitantă și plăcută atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

În cazul în care ești interesat să încerci acest lucru, asigură-te doar că urmezi unele dintre precauțiile menționate mai sus.

Tot ce trebuie să faci este să îți păstrezi calmul și să te asiguri că perechea ta va fi satisfăcută pe tot parcursul sesiunii.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *