Este vinul roșu un afrodisiac bun pentru potență masculină ?

Este vinul roșu un afrodisiac bun pentru potență masculină ?

Vinul roșu are o mulțime de beneficii atunci când vine vorba de sănătate, însă acesta influențează într-un mod pozitiv și viața sexuală.

Un pahar de vin roșu poate transforma o banală seară, într-o partidă intensă, de neuitat.

Este vinul roșu cel mai bun pentru a crește performanțele sexuale ?


În urma mai multor studii, specialiștii au constatat faptul că vinul roșu, în comparație cu toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, aduce cele mai mari schimbări în ceea ce privește intensitatea partidelor sexuale.

Cum funcționează acesta?

E bine, atunci când este băut cu moderație, vinul roșu accelerează producția de testosteron, hormonul ce are ca scop influențarea dorinței de a face sex, adică a libidoului.

Trebuie să știi însă că, dacă îți dorești să ai parte de o partidă memorabilă de sex, trebuie să consumi vin cu moderație, fiind suficient un pahar sau două.

În caz contrar, dacă depășește limita, este posibil ca doua zi să nu-ți mai aduci aminte absolut nimic, și mai ales, nici partida să nu fie chiar cea mai reușită.

Vinul roșu ajută atât în ceea ce privește bărbații, cât  și femeile. Așa cum am spus, pe bărbați îi ajută în accelerarea nivelului de testosteron, iar în ceea ce privește femeile, vinul roșu le crește circulația sângelui în zonele erogene, crescând astfel și nivelul de lubrifiere, fiind mult mai dornice de sex decât de obicei.

Alte beneficii ale vinului roșu


Pe lângă faptul că vinul roșu este o băutură afrodisiacă, acesta are o serie de multe alte beneficii asupra organismului, iată care sunt cele mai des întâlnite:

  • Ajută la Îmbunătățirea vieții sexuale, atunci când este cu consumat în cantități moderate, crescând dorința sexuală, circulația sângelui către zonele erogene și nivelul de testosteron.
  • Acționează asupra sistemului nervos, ajutându-te astfel să te relaxezi și să scapi de inhibiții, mai ales în cazul femeilor, care, după un pahar sau două devin mult mai curajoase.
  • Îmbunătățește metabolismul. Anumite componente din vinul roșu accelerează metabolismul acizilor grași care sunt prezenți în celulele ficatului, îmbunătățind astfel întregul metabolism.
  • Ține sub control nivelul zahărului din sânge. Vinul roșu încetinește glucoza către celulele sangvine, controlând astfel nivelul zahărului din sânge.
  • Previne pierderile de memorie și luptă împotriva depresiei.
  • Oferă luminozitate tenului datorită antioxidanților care se regăsesc în compoziția vinului roșu, de altfel, reduce apariția acneei.

Efecte negative ale consumului de alcool


Ca orice lucru bun, atunci când este consumat sau folosit în exces, alcoolul începe să aibă efecte negative potenței masculine. Același lucru se întâmplă și în cazul vinului roșu, și în cazul oricărei alte băuturi alcoolice.

Atunci când consumi alcool peste măsură, într-un mod excesiv, practic te autosabotezi, îți degradezi în mod conștient corpul, iar starea ta de sănătate se agravează pe zi ce trece, chiar dacă la exterior acest lucru nu este vizibil.

Să nu mai vorbim de toate lucrurile pe care le pierzi atunci când consumi alcool în exces, îți pierzi vitalitatea, virilitatea, anumite funcții neurologice, și mai ales, nu vei mai fi capabil de mare lucru, printre care și sexul, de care probabil vei avea parte foarte rar și va fi de foarte proastă calitate.

Încearcă o soluție completă pentru potență – VigoForte


VigoForte este un supliment alimentar absolut excepțional.

Este un supliment alimentar 100 % natural, cu un conținut făcut în totalitate din plante, ce are ca scop reducerea și chiar tratarea disfuncțiilor sexuale.

VigoForte te ajută să ai un control mai bun asupra ejaculării, să întârzii ejacularea precoce, să ai parte de erecții mai lungi și mai puternice, și să reziști mai mult în pat.

Este important să știi că acest supliment natural nu are absolut niciun efect secundar negativ, din contră, toate efectele pe care acesta le are sunt benefice organismului tău.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *