Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Este vinul roșu un afrodisiac bun pentru potență masculină ?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Vinul roșu are o mulțime de beneficii atunci când vine vorba de sănătate, însă acesta influențează într-un mod pozitiv și viața sexuală.

Un pahar de vin roșu poate transforma o banală seară, într-o partidă intensă, de neuitat.

Beneficiile vinului roșu pentru bărbați


În urma mai multor studii, specialiștii au constatat faptul că vinul roșu, în comparație cu toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, aduce cele mai mari schimbări în ceea ce privește intensitatea partidelor sexuale.

Cum funcționează acesta?

Factorul cheie responsabil pentru acest efect pozitiv este considerat a fi un compus specific prezent în vinul roșu cunoscut sub numele de polifenol.

Polifenolul joacă un rol important în fluxul și circulația sângelui.

Un studiu efectuat a dezvăluit o constatare fascinantă: o scădere cu 14% a cazurilor de disfuncție erectile în rândul persoanelor care încorporează vin roșu în dieta lor.(1)

Alte beneficii ale vinului roșu


Pe lângă faptul că vinul roșu este o băutură afrodisiacă, acesta are o serie de multe alte beneficii asupra organismului, iată care sunt cele mai des întâlnite:

  • Ajută la Îmbunătățirea vieții sexuale, atunci când este cu consumat în cantități moderate, crescând dorința sexuală, circulația sângelui către zonele erogene și nivelul de testosteron.
  • Acționează asupra sistemului nervos, ajutându-te astfel să te relaxezi și să scapi de inhibiții, mai ales în cazul femeilor, care, după un pahar sau două devin mult mai curajoase.
  • Îmbunătățește metabolismul. Anumite componente din vinul roșu accelerează metabolismul acizilor grași care sunt prezenți în celulele ficatului, îmbunătățind astfel întregul metabolism.
  • Ține sub control nivelul zahărului din sânge. Vinul roșu încetinește glucoza către celulele sangvine, controlând astfel nivelul zahărului din sânge.
  • Previne pierderile de memorie și luptă împotriva depresiei.
  • Oferă luminozitate tenului datorită antioxidanților care se regăsesc în compoziția vinului roșu, de altfel, reduce apariția acneei.

Efecte negative ale consumului de alcool


Ca orice lucru bun, atunci când este consumat sau folosit în exces, alcoolul începe să aibă efecte negative potenței masculine. Același lucru se întâmplă și în cazul vinului roșu, și în cazul oricărei alte băuturi alcoolice.

Atunci când consumi alcool peste măsură, într-un mod excesiv, practic te autosabotezi, îți degradezi în mod conștient corpul, iar starea ta de sănătate se agravează pe zi ce trece, chiar dacă la exterior acest lucru nu este vizibil.

Mai puternic ca un vin roșu…


VigoForte este un supliment pentru bărbații care doresc o „scânteie” în dormitor

Este un supliment alimentar 100 % natural, cu un conținut făcut în totalitate din plante, ce are ca scop reducerea și chiar tratarea disfuncțiilor sexuale.

VigoForte te ajută să ai un control mai bun asupra ejaculării, să întârzii ejacularea precoce, să ai parte de erecții mai lungi și mai puternice, și să reziști mai mult în pat.

Este important să știi că acest supliment natural nu are absolut niciun efect secundar negativ, din contră, toate efectele pe care acesta le are sunt benefice organismului tău.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?