Alegerea medicului potrivit pentru tratamentul problemelor de potentă

Alegerea medicului potrivit pentru tratamentul problemelor de potentă

Când vine vorba de tratarea disfuncției erectile, căutarea ajutorului profesional este esențială.

Aici intervine un medicul urolog, un special instruit în diagnosticarea și tratarea acestei afecțiuni comune.

În acest articol, ne vom explora lumea specialiștilor in tratarea impotenței, explorând expertiza acestora, gama de tratamente pe care le oferă.

Ce medic tratează impotența?


În cazul în care bărbații se confruntă cu unul dintre aceste simptome sau alte probleme de natură sexuală, aceștia trebuie să își facă o programare pentru consultație la medicul specialist. Acesta este medicul urologul.

În urma unei astfel de consultații, aceștia pot descoperi că, în realitate, problemele cu care se confruntă nu sunt atât de grave, iar rezolvarea poate fi ușoară și eficiență.

Când ai nevoie de medic pentru problemele de potență?


Se poate întâmpla ca unii bărbați să nu poată întreține un act sexual, fie că nu pot obține sau menține o erecție, fie că nu au dispoziția necesară.

Dar dacă aceste situații se repetă, din ce în ce mai des, atunci este necesar ca aceștia să viziteze un medic specialist.

Două dintre simptomele care ar trebui să îi trimită pe aceștia la medic sunt:

  • Penis moale în timpul actului sexual

Dacă în ciuda prezenței stimulilor sexuali și a dorinței de a face sex, obținerea erecției este dificilă sau se obtine un penis moale in timpul actul sexual, cel mai bine este să se solicite o consultație medicală.

  • Termin repede actul medical

Excitarea sau dorința foarte mare ori un timp îndelungat în care nu a mai întreținut un act sexual pot face ca bărbatul să atingă orgasmul și să ejaculeze mai repede decât s-ar fi așteptat.

În schimb, repetarea freventă a acestei situații poate anunța prezența unei disfuncții erectile, ejacularea precoce.

  • Erecție slabă

Înainte de a încerca să obținem erecții puternice, primul lucru pe care ar trebui să-l știm este cum se generează fiecare dintre ele.

Odată ce începem să ne excităm, sistemul nostru nervos parasimpatic se activează și începe să-și facă rolul în procesul de erecție.

Acesta este responsabil pentru eliberarea unei substanțe numite oxid nitric, care, la rândul său, ajută la generarea de guanozin monofosfat ciclic (cGMP), care ajută la menținerea sângelui în penis.

Vrei o soluție care să funcționeze?


O soluție eficientă pentru bărbații care se află în astfel de situații este VigoForte, un supliment alimentar recomandat pentru îmbunătățirea potentei și tratarea ejaculării precoce.

Acesta este obținut din ingrediente 100% naturale, iar faptul că este produs în Europa și aprobat de Ministerul Sănătății din România poate oferi un grad ridicat de încredere.

Principalele avantaje ale acestui supliment sunt faptul că poate fi luat numai la nevoie și nu prezinte reacții adverse.

În concluzie, o vizită la medicul urolog nu poate face rău, ci contribuie la descoperirea cauzelor impotenței, care uneori poate fi tratată cu suplimente alimentare speciale.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *