Poziția Lotus: Cum să o faci & de ce este atăt de romantic

Poziția Lotus: Cum să o faci & de ce este atăt de romantic

Contrar credințelor sexual, poziția misionarului nu este cea mai intimă poziție sexuală.

Poziția lotus în schimb oferă un contact mai intim și mai sexual.

Dacă ești interesat să încerci această poziție mai puțin obișnuită pentru cuplurile tradiționale, citește mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știi!

Ce este mai exact poziția sexuală lotus?


Poziția sexuală lotus este o poziție sexuala foarte populară, care permite o penetrare profundă și o stimulare simultană a clitorisului.

Poziția lotus implică un partener care stă cu picioarele încrucișate, iar celălalt în fața lui, așezat pe el. Gândește-te la poziția „cowgirl”, dar așezat în poziție verticală.

Poziția sexuală lotus este adesea folosită de femeile care caută o experiență sexuală mai profundă și mai satisfăcătoare.

Aceasta este una dintre cele mai populare poziții pentru sex, deoarece permite o mare flexibilitate și le permite ambilor parteneri să se bucure de experiență.

Avantajele poziției lotus:


Poziția sexuală lotus este o alegere populară pentru multe cupluri, deoarece permite ambilor parteneri să obțină plăcere maximă.

Câteva dintre beneficiile acestei poziții include:

  • Conexiune mai intimă cu partenerul tău – îți oferă mai multă intimitate și romantism în timpul actului sexual, oferă contact vizual neîntrerupt, sărutări mai ușoare și îmbrățișarea întregului corp.
  • Bun pentru stimularea clitorisului – permite o penetrare mai profundă, deoarece stimulează clitorisul.
  • Îi permite partenerului tău să se simtă ca și cum ar deține controlul – Își poate mișca corpul așa cum dorește, ceea ce îi oferă mai multă plăcere și îl face să se simtă mai conectat la tine.
  • Face ca actul sexual să fie mai confortabil – deoarece permite întinderea mușchilor vaginali într-un mod în care alte poziții nu o fac.
  • Reduce oboseala și crește nivelul de energie – ceea ce îl face perfect pentru sesiuni lungi sau activități viguroase.

Sfaturi pentru a condimentă această poziție sexuală


Există o mulțime de poziții diferite de care te poți bucura atunci când faci sex, dar poziția Lotus este una dintre cele mai populare.

Poziția lotus este excelentă pentru cei care vor să încerce ceva nou și incitant sau pentru persoanele care caută o experiență mai confortabilă.

Îți oferim câteva sfaturi pentru a face poziția sexuală lotus și mai bună:

  • Includeți vorbirea erotică – dacă lucrurile încep să fie prea intense, includeți cuvinte erotice. Relaxează-te! Nu forțați nimic, lăsați-vă pur și simplu purtați de moment.
  • Începeți cu un lubrifiant – nu numai că îl va ajuta pe partenerul tău să se simtă foarte bine, dar prelungește timpul petrecut în această poziție sexy.
  • Încearcă să încorporezi jucării sexualecondimentează partida de sex folosind jucării sexuale, precum un vibrator. Un vibrator poate adăuga un nivel suplimentar de plăcere. Nu uitați că varietatea este cheia când vine vorba de plăcerea sexuală!
  • Încercați diferite variante ale poziției de bază lotus – Încercă să te miști înainte sau înapoi, să îți rotești pelvisul sau să te legeni deasupra. Nu se știe niciodată – s-ar putea să găsiți ceva care să vă placă cu adevărat amândurora.
  • Adăugați un pic de bondage ușor pentru a adăuga un element de excitare – Spre exemplu, leagă-i partenerului încheieturile mâinilor la spate. Acest lucru va crește stimularea nervilor și va face ca experiența să fie mai intensă pentru ambii parteneri!

Concluzie


Pentru a putea fi un taur în pat și pentru a respecta și dorințele partenerei tale, trebuie să ții cont chiar și de cele mai mici detalii.

Sexul nu este doar despre puterea de a oferi plăcere printr-o penetrare puternică. Trebuie să-i oferi partenerei tale o experiență completă și o aventură sexuală intensă. Poți face asta prin poziția Lotus, care oferă unuia dintre voi o senzație de relaxare completă.

De acolo, poți să îți îndrumi partenera în orice direcție tandră îți dorești. Cu toate acestea, vei avea nevoie să menții o erecție pentru o perioadă ceva mai lungă de timp. Sexul intens nu poate fi foarte scurt.

Dacă ai o problemă în a menține o erecție suficient timp pentru a-ți satisface iubita sau soția, ar trebui cu siguranță să încerci Vigoforte!

Este un supliment 100% natural care te va face să oferi mai multă plăcere femeilor, pentru mai mult timp.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *