Ce pastile sunt recomandate pentru ejacularea prematură

Ce pastile sunt recomandate pentru ejacularea prematură

Ejacularea precoce (sau prematură), se află pe lista disfuncțiilor erectile, afectând în profunzime viața sexuală a bărbaților.

Din fericire, știința a avansat semnificativ în domeniul sănătății sexuale, iar acum există pastile special concepute pentru a răspunde acestei probleme.

Aceste pastile țin promisiunea de a vă întărzia ejacularea, permițându-vă să experimentați o plăcere sporită și intimitate.

În acest articol, vom explora lumea pastilelor pentru ejaculare precoce, cum funcționează acestea și eficacitatea lor în a vă ajuta să recâștigați controlul asupra rezistenței sexuale.

Ce pastile pentru ejaculare precoce sunt recomandate?


Mai întâi, înainte să iei un anumit tip de pastile pentru întârzierea ejaculării, trebuie neapărat să ceri părerea unui medic specialist.

Aceasta te va supune unui control amănunțit, după care, îți va oferii un diagnostic.

În urma acestuia îți va putea recomanda și un anumit tip de tratament medicamentos, dacă este cazul.

Iată care sunt cele 2 tipuri de pastile recomandate pentru tratarea ejaculării precoce:

1. Inhibitorii PDE-5

Inhibitori de fosfodiesterază de tip 5, sunt cele mai des folosite sunt avanafilul și sildenafilul.

Inhibitorii de fosfodiesterază reprezintă unul dintre cele mai eficace tratamente orale pentru tratarea disfuncțiilor erectile.

2. Antidepresivele

În cea mai mare parte cele care au un conținut ridicat de dapoxetină.

Deoarece depresia afectează profund activitatea sexuală, antidepresivele se vor ocupa de tratamentul depresiei, lucru ce va putea rezultat, dispariția ejaculării precoce.

Alte tratamente naturiste pentru ejacularea prematură


Pe lângă terapii sau alte tratamentele medicamentoase, suplimentele alimentare pot fi o opțiune bună, dacă îți dorești să încerci ceva 100% natural

Iată 3 soluții pe care noi ți le recomandăm:

 • Exerciții pentru mușchii pelvieni

Cele mai potrivite, care dau și cele mai bune rezultate, sunt exercițiile kegel. Acestea acționează la nivelul mușchilor pelvieni, întărindu-i și reducând astfel simptomele problemelor cu disfuncțiile erectile.

 • Folosește prezervative mai groase

Ejacularea precoce poate fi favorizată și de o sensibilitate mai mare decât cea normală la nivelul penisului.

Dacă folosești prezervative mai groase atunci când întreții un act sexual, sensibilitatea va fi redusă și vei rezista mai mult timp.

 • Spray cu lidocaină

Acest tip de spray acționează ca anestezic local pe zona pe care a fost pulverizat, reducând sensibilitatea de la nivelul organului reproducător și întârziind ejacularea.

Care sunt principalele cauze ale ejaculării precoce?


În cele mai multe cazuri, ejacularea precoce are la bază o combinație între factorii fizici și cei psihologici.

Trebuie să știi însă că, ejacularea precoce nu este o boală, este o afecțiune care, dacă te tratezi așa cum trebuie, va dispărea în cel mai scurt timp.

Iată o listă cu cele mai des întâlnite 5 cauze biologice ale ejaculării precoce:

 • Nivelul prea mare sau prea mic de hormoni sau de substanțe chimice de la nivelul creierului ( precum neurotransmițătorii).
 • O activitate a reflexelor anormală în ceea ce privește sistemul ejaculator.
 • Probleme cu glanda tiroidă.
 • Consumul în exces de alcool sau cel de substanțe ilegale.

Cauzele biologice ale ejaculării pot fi stabilite doar de către un medic specialist, în urma unui control amănunțit și a mai multor teste, bineînțeles.

În ceea ce privește factorii psihologici care duc la ejacularea precoce, aceștia reprezintă un subiect mai delicat, deoarece diferă de la persoană la persoană.

Persoanele care se confruntă însă cu ejacularea precoce din cauze psihologice au la bază factori precum:

 • Stresul la care se expun în mod prelungit.
 • Traume sau abuzuri, atât emoționale cat și fizice.
 • Depresia și anxietatea. Aceste două lucruri duc deseori la diverse complexe legate de propriul aspect fizic, dar și la așteptări nerealiste cu privire la performanță sexuală.
 • Probleme în cuplu.

Concluzie


Cauți pastile pentru ejaculare precoce care să rezolve odată pentru totdeauna problema ta cu ejacularea care întrerupe chiar și cele mai frumoase momente intime alături de femei?

Nimănui nu îi place ca sexul să se termine prea repede și tocmai de aceea îți recomandă Vigoforte.

Un supliment 100% natural, aprobat de Ministerul Sănătății din România care a fost special proiectat pentru a rezolva problemele de ejaculare precoce.

Mai mult decât atât, comanda de Vigoforte va fi mereu anonimă și nimeni nu va ști ce ai comandat pentru a nu divulga un secret deranjant.

Deci nu mai pierde timpul!

Și tu poți avea un penis tare, gros, vitalizat și capabil să îți satisfacă partenera. Alege Vigoforte!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *