Frică de Impotența și cum să o combați

Frică de Impotența și cum să o combați

Performanțele sexuale ale bărbaților sunt extrem de importante pentru aceștia și pentru orgoliul masculin, motiv pentru care mulți dintre ei se confruntă cu teamă de impotență, mai ales odată cu înaintarea în vârstă.

Frică de impotența – ce este și cum se tratează?


Teamă de a nu se ridică la nivelul așteptărilor partenerei sau că performanțele sunt slabe sunt principalele motive care duc la apariția acestor frici legate de impotența.

Odată cu frică de impotența viață sexuală devine aproape inexistentă, fie de refuzul bărbatului în ceea ce privește o partidă de sex, fie în imposibilitatea că acesta să obțină o erecție – mai ales din cauza stresului.

Primele simptome ale problemelor de disfuncții erectile


De obicei, această frică de impotența apare după un episod specific disfuncțiilor erectile, fie imposibilitatea de a obține sau menține o erecție, fie ejacularea precoce.

Cu toate că aceste situații pot fi cauzate și de factori externi, unele dintre simptomele care anunță instalarea unor probleme legate de disfuncțiile erectile sunt:

  • Erecția slabă

Unul dintre simptomele care pot anunță debutul unor disfuncții erectile este o erecție slabă in timpul actului sexual, care nu este suficientă pentru susținerea unui act sexual.

Pierderea erecției în timpul penetrarii este un alt simptom al disfuncțiilor erectile, care apare fie din cauza fanteziilor sexuale, fie din cauza unei masurbari excesive.

  • Un act sexual scurt

Acesta este caracterizat de o ejaculare precoce, care poate apărea la orice vărstă și care poate avea foarte multe cauze. De acea noi am făcut un ghid despre cum poți să reziști mai mult în pat, căt și ce pastile pentru rezistență în pat poți folosi în acest caz.

Imposibilitatea de a menține erecția în timpul actului sexual și de a susține un nou act sexual – Faptul că bărbații nu pot menține erecția pe toată perioada actului sexual poate fi un alt simptom al disfuncțiilor erectile.

Concluzie


Cum una dintre soluțiile care contribuie la eliminarea temerilor legate de impotența este administrea unor pastile de potența, a fost dezvoltat un produs care să vină în ajutorul bărbaților – Vigoforte – care este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea potenței.

Prin urmare, chiar și cele mai neplăcute probleme au o rezolvare, cu ajutorul Vigoforte.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *