antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.
Impotență este o tulburare de natură sexuală cu care se confruntă bărbații de toate vârstele, iar cauzele sunt multiple: atât fiziologice, cât și psihologice.
Acesta este un subiect îngrijorător pentru că în urmă cu mai bine de 10 ani, foarte puține cazuri de disfuncție erectilă au fost raportate la bărbați tineri.
Aceast fapt poate fi una surprinzătoare, având în vedere că bărbații tineri sunt mai puțin probabil să aibă o sănătate precară decât bărbații în vârstă.
Înțelegerea disfuncției erectile
Fiecare bărbat, indiferent de vârsta pe care o are, poate să sufere de disfuncție erectilă, care se traduce și prin impotență.
Este recomandat ca imediat ce se sesizează o problemă apărută la nivelul organului genital, să se consulte medicul de specialitate, care poate să ofere un diagnostic și soluții pertinente pentru pacientul său.
Vârsta nu este un criteriu în funcție de care bărbații suferă sau nu de o anumită tulburare sexuală.
Este adevărat că sunt mai predispuse persoanele care au o vârstă înaintată, dar nu înseamnă că tinerii sunt scutiți complet din a manifesta disfuncta erectilă, în cazul în care stilul lor de viață este neadecvat.
Un studiu recent realizat de catre „The Journal of Sexual Medicine” arată că până la 26% dintre bărbații tineri (40 ani) au avut probleme cu disfuncția erectilă.(1)
Cauzele fizice ale disfuncției erectile la bărbați tineri
Excitarea sexuală masculină este un proces complex care implică buna funcționare a creierului, hormonilor, emoțiilor, nervilor, mușchilor și vaselor de sânge.
Contribuind atât de multe componente la o simplă erecție, este important de știut că orice problemă de sănătate care le implică poate să ducă la cunoscutul fenomen de disfuncție erectilă.
De asemenea, stresul și problemele emoționale pot cauza sau agrava disfuncția erectilă.
1. Probleme cardiovasculare
Bolile de inimă sunt cele care afectează buna funcționare a vaselor de sănge, îngreunându-se circulația sanguină și împiedicând formarea unei erecții persistente.
Aceste boli sunt de mai multe feluri: ateroscleroză, hipertensiunea (tensiune arterială ridicată), colesterolul crescut.
Acestea reprezintă 70% din cauzele fizice legate de apariția disfuncției erectile atât în cazul bărbaților în vărstă, cât și în cazul tinerilor.
2. Diabet
Diabetul poate provoca leziuni la nivelul nervilor și arterelor, ceea ce poate împiedica realizarea unei erecții persistente.
Între 35% și 50% dintre bărbații cu diabet de orice vârstă suferă de disfuncție erectilă.
3. Obezitate
Obezitatea este o problemă majoră atât în cazul bărbaților tineri, cât și în cazul bărbaților mai în vârstă care poate să afecteze performanța sexuală și care poate să ducă la apariția disfuncției erectile.
Statistic vorbind, în ultimele decenii s-au raportat mai multe cazuri de bărbați tineri sub 40 de ani care suferă de disfuncție erectilă (5%) din populație, 3% dintre aceștia confruntându-se cu această problemă chiar înainte de 30 de ani.
4. Tulburări hormonale
Tulburările hormonale sunt un factor important care duc la disfuncția erectilă.
De exemplu, dacă nivelul de testosteron secretat în corp scade vertiginos, și performanța sexuală va scădea, fiind tot mai dificil să se obțină o erecție persistentă.
Cauzele psihologice
Creierul joacă un rol important în declanșarea seriei de evenimente fizice care provoacă o erecție, începând cu latura emoțională, psihologică.
Printre cauzele psihologice care împiedică obținerea unei erecții persistente se remarcă:
- depresia
- anxietatea sexuală
- lipsa de comnunicare în cuplu.
Cum pot bărbații tineri combate impotența
Bărbații tineri care își doresc să amelioreze disfuncția erectilă, trebuie să ia în considerare mai multe soluții:
-
Modificări alte stilului de viață
Stilul de viață are un rol decisiv în viața fiecărei persoane, pentru că influențează buna funcționare a organismului.
Cu cât stilul de viață este mai echilibrat, cu atât problemele de sănătate vor fi mai diminuate.
Ar trebui, așadar, să se ia în considerare abordarea unei alimentații sănătoase printe care amintim consumarea anumitor fructe si legume, practicarea exercițiilor fizice în fiecare zi și respectarea unui program de somn adecvat.
-
Inhibitori PDE5
Inhibitorii PDE5 sunt responsabili cu blocarea funcționării enzimei fosfodiesterazei, cea din cauza căreia nu se poate contura apetitul sexual.
-
Injecții intravenoase
Cei care-și doresc o vindecare mai rapidă a disfuncției erectile, pot să opteze pentru varianta injectării intravenoase chiar în corpul penisului.
Datorită acestei intervenții, efectul erecției va fi obținut în 5-10 minute și poate dura până la o oră.
-
Supozitoare intrauretrale
Folosirea supozitoarelor intrauretrale este o altă variantă prin care se poate obține erecția dorită, oferind un efect rapid și de durată.
-
Pastile pentru erecție
Tinerii care suferă de impotență pot să folosească cu încredere și suplimente pentru o erecție mai bună, cum este VigoForte, care este realizat din ingrediente 100% naturale și care oferă efectul dorit, iar cea mai bună parte este că nu prezintă efecte adverse.
Concluzie
Ești tânăr și ai probleme de potență?
În prima parte a vieții, impotența și lipsa încrederii de sine poate duce la probleme mult mai grave decât lipsa sexului de calitate.
Problemele se pot rezolva foarte rapid, iar tu te poți întoarce la a face sex sălbatic și intens doar dacă vei suplimenta lipsurile.
Pentru un bărbat tânăr, Vigoforte își va face efectul mai rapid, iar toate ingredientele naturale vor contribui la o erecție care te va minuna.
Se poate administra înainte de fiecare contact sexual, poate fi livra la easybox sub anonimat, pentru ca nimeni să nu știe dacă tu nu îți dorești acest lucru.
Vrei să vezi cum partenera ta își dă ochii peste cap și urlă de fericire?
Acestea sunt lucrurile pe care un tânăr trebuie să le ofere femilor din viața sa. Alege Vigoforte!
Sursa:
1. Capogrosso, P., Colicchia, M., Ventimiglia, E., Castagna, G., Clementi, M.C., Suardi, N., Castiglione, F., Briganti, A., Cantiello, F., Damiano, R., Montorsi, F. and Salonia, A. (2013), One Patient Out of Four with Newly Diagnosed ED Is a Young Man. J Sex Med, 10: 1833-1841. https://doi.org/10.1111/jsm.12179