Injectarea penisului cu Acid Hialuronic: Posibile complicații

Injectarea penisului cu Acid Hialuronic: Posibile complicații

Metodele prin care bărbații aleg să-și mărească/ îngroase penisul au devenit din ce în ce mai variate și mai inspirate.

Una dintre metode este chirurgia plastică, care deși este încă un subiect tabu, are din ce în ce mai mulți adepți și de altfel, are și rezultate excelente.

Cum este realizată operația de injectare a penisului cu acid hialuronic ?


Inrosirea penisului prin injectarea acidului hialuronic se numără printre cele mai cerute intervenții pentru îngroșarea penisului.

Procedura se efectuează destul de rapid, prin anestezie locală, durând doar 10 minute.

Acidul hialuronic poate doar îngroșa penisul, mărindu-i circumferința. Procedura constă în injectarea locală a acidului hialuronic.

Trebuie să știi însă că acidul hialuronic injectat în penis nu va rezista la nesfârșit. Acidul hialuronic se reabsoarbe în decursul unui an, maxim doi.

După această perioadă, în cazul în care pacientul își dorește acest lucru, intervenția trebuie repetată constant.

Injectarea cu acid hialuronic este o procedura discreta, ce are o serie de beneficii încântătoare. Iată cateva dintre ele:

  • Nu rămâi cu incizii, cicatrici etc.
  • Este o procedură rapidă și simplă, nu vei petrece în cabinetul medicului mai mult de 30-45 de minute.
  • Nu te poți confrunta cu reacții alergice sau alte lucruri de acest fel.

Ce trebuie să știi dinainte de operație ?


Este important să știi că acidul hialuronic nu rezistă pentru totdeauna.

Și mai ales, trebuie să îți alegi cu grijă medicul specialist care urmează să îți facă intervenția. Dibacia și tipul acidului hialuronic vor  influența considerabil aspectul final al penisului tău.

Alege un medic iscusit, care a mai făcut astfel de operații și care a avut rezultate satisfăcătoare, bineînțeles.

De altfel, injectarea cu acid hialuronic a penisului este o procedură destul de sigură, organismul acceptând foarte ușor acidul. În plus, nici funcția erectilă nu este afectată.

În urma augmentării  penisului, acesta crește în circumferință, în medie, cu 2,4 cm. Și satisfacția sexuală crește la rândul ei.

Care sunt posibilele complicații ?


Complicații pot apărea doar în cazul în care nu alegi cum trebuie medicul pe mâna căruia te lași. În cazul în care medicul nu se prea pricepe la ceea ce face, atunci pot apărea diferite complicații, deformări ale penisului etc.

Complicații care se pot însă rezolva, dacă alegi un medic specialist. Cele mai des întâlnite complicatii sunt: ușoare vânătăi ale pielii și mici umflături în locurile  unde a intrat acul.

Întrebări frecvente


1. La ce îmbunătățiri pot să mă aștept?

În primul rând, principala îmbunătățire este cea pe care o și urmărești, cea de a-ți face penisul mai gros și mai ferm. Injectarea penisului cu acid hialuronic mărește penisul, în medie, cu 2,4 cm.

Așadar, mărimea este îmbunătățită considerabil. Funcția erectilă este la rândul său îmbunătățită, și tu și partenera ta vă veți simți mult mai bine în timpul actelor sexuale, amândoi veți fi mult mai satisfăcuți.

De altfel, trebuie să știi și că rezultatele diferă de la pacient la pacient, principalul factor ce influențează acest lucru este mărimea inițială a penisului.

2. Estea această procedură dureroasă?

Având în vedere faptul că procedura este efectuată sub anestezie locală, durerea și disconfortul sunt minime.

Medicii recomandă ca după procedură să aplicați gheață în zona cu pricina, pentru ameliorarea durerii de după. De altfel, gheața va prevenii și eventualele vânătăi.

3. După cât timp îmi pot relua activitatea sexuală?

Trebuie să aștepți puțin după procedură, mai exact, este recomandat să aștepți 48 de ore de la procedura de injectare a acidului până la reînceperea activității sexuale.

Concluzie


O metodă care nu va da niciodată rezultatele dorite deoarece este o metodă artificială, care nu te ajută din interior.

Este vorba despre injectarea penisului cu Acid Hialuronic. O metodă cel puțin invazivă pentru care trebuie să te pregătești din toate punctele de vedere, dar după care trebuie să treci și printr-o etapă de recuperare.

Injectarea penisului cu acid hialuronic nu este altceva decât o metodă prin care te minți, când în realitate, performanțele tale sexuale nu se îmbunătățesc.

Ceea ce te poate ajuta în schimb este să rezolvi această problemă pe cale naturală, dobândind încredere în tine.

Luând un tratament de Vigoforte, un supliment 100% natural, aprobat de Ministerul Sănătății din România, te va putea ajuta să obții erecțiile tari de care ai nevoie pentru a te simți un bărbat adevărat.

Alege metodele care au efect pe termen lung. Alege Vigoforte!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *