Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Totul despre masturbarea reciprocă

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Masturbarea reciprocă este o activitate sexuală care este adesea trecută cu vederea și subapreciată.

Cu toate acestea, pentru multe cupluri, poate fi un mod distractiv și intim de a explora corpurile celuilalt, și de a construi încredere și conexiune în dormitor.

Indiferent dacă ești într-o relație de lungă durată sau doar ai cunoscut pe cineva, masturbarea reciprocă poate fi o modalitate sigură și incitantă de a descoperi noi plăceri și de a-ți întări legătura sexuală.

În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la masturbarea reciprocă, beneficiile acesteia și cum să profitați la maximum de acest act intim.

Motive pentru a încerca masturbarea reciprocă


Masturbarea reciprocă este o modalitate excelentă de a-ți excita partenerul și de a-l pregăti pentru sex.

De asemenea, poate contribui la îmbunătățirea comunicării sexuale și la consolidarea relației în general.

1. Este o modalitate grozavă de a face sex când ești prea obosit să faci sex – Nu numai că vă permite să obțineți satisfacție sexuală fără a fi nevoie să vă angajați în relații sexuale, dar crește și probabilitatea de a vă excita și de a ajunge la orgasm.

2. Poate duce la mai mult sex și poate rupe rutina – Masturbarea reciprocă poate duce la mai mult sex, deoarece vă poate ajută să vă întărească conexiunea sexuală.

3. Poate ajuta la consolidarea conexiunii dintre parteneri – Masturbarea îi ajută adesea pe oameni să devină mai excitați în timpul sexului, ceea ce îi face să se simtă mai bine atât fizic, cât și emoțional.

Sfaturi pentru masturbare reciprocă


Masturbarea reciprocă este o modalitate excelentă de a deveni mai intimi, și de a te conecta cu partenerul tău.

Iată câteva sfaturi pentru a face masturbarea reciprocă și mai plăcută:

  • Discutați înainte despre posibilitatea de a vă masturba împreună

Înainte de a trece la acțiune, discutați, analizați situația și decideți dacă aveți aceleași preferințe. Apoi, începeți încet și creșteți momentul treptat.

Este important să nu grăbiți lucrurile, deoarece acest lucru ar putea duce la frustrare de ambele părți. Asigurați-vă că vă simțiți bine unul cu celălalt înainte de a începe.

Dacă unul dintre voi se simte inconfortabil, este posibil să provoace tensiune în cameră și, în cele din urmă, să strice atmosfera.

  • Planificați dinainte ce jucăriile sexuale ar putea face ca masturbarea împreună să fie mai incitantă

Folosiți împreună jucării sexuale care fie evocă sentimente de intimitate, fie de excitare pentru oricare dintre persoanele implicate (cum ar fi vibratoarele sau dildo-urile).

În acest fel, fiecare utilizare va fi diferită, ceea ce va face ca experiența să fie și mai specială!

  • Alegeți poziții sexuale care funcționează pentru amândoi

Atunci când vă masturbați unul pe celălalt, este important să alegeți cele mai bune poziții sexuale care să funcționeze pentru amândoi.

Printre opțiunile bune se numără poziția „cowgirl inversat” sau poziția „doggy style”.

Aceste poziții vă permit să ajungeți cu ușurință la toate părțile corpului partenerului.

Un lucru de reținut este că nu toate pozițiile se vor simți bine pentru toată lumea. Este nevoie de ceva experimente pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru amândoi!

Concluzie


Atunci când două persoane sunt pregătite și excitate, masturbarea reciprocă poate duce la unele dintre cele mai bune orgasme imaginabile!

Așadar, dacă vrei să îți condimentezi viața sexuală (și poate și rutina de masturbare), încearcă să explorezi din când în când noi limite, adesea considerate tabu de către alții.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?