Remedii de potența pentru bărbații cu diabet și hipertensiune

Remedii de potența pentru bărbații cu diabet și hipertensiune

Manifestarea tulburărilor sexuale care duc la incapacitatea menținerii erecției în cadrul actului sexual poate fi cauzată de probleme de sănătate, cum sunt diabetul și hipertensiunea – inamicii numărul 1 ai potenței masculine.

Ce remedii naturale sunt recomandate pentru bărbații cu diabet și hipertensiune?


Bărbații care se confruntă cu cele mai frecvente probleme de natură sexuală – disfuncția erectilă și ejacularea precoce – au, de cele mai multe ori, probleme severe de sănătate, cum ar fi diabetul sau problemele cardiace.

Din fericire, există o serie de remedii naturale care pot îmbunătăți semnificativ performanță sexuală pentru bărbații care suferă de aceste afecțiuni.

1. Leacuri populare pentru impotență

Ginsengul – provine din China și are proprietăți afrodisiace eficiente, contribuind la îmbunătățirea sistemului imunitar, a randamentului sexual și la creșterea energiei în timpul actului sexual.

Ghimbirul – este o plantă care are origini asiatice, folosită, mai ales, pentru îmbunătățirea potenței, datorită proprietăților afrosidiace puternice. De asemenea, ghimbirul este folosit și pentru îmbunătățirea circulației săngelui în corp, la măini și în special la nivelul organelor reproducătoare.

Mierea – este un leac popular pentru potența la îndemănă tuturor bărbaților. Datorită conținutului mare de bor din componentă sa, mierea are capacitatea de a metaboliza estrogenul, hormonul fericirii și a satisfacției sexuale.

Noi avem pe blog, lista completă cu leacuri populare pentru potență, care pot ajută bărbații care au acest impas.

2. Fructe și legume

Fructele și legumele capătă un rol esențial în ceea ce privește îmbunătățirea performanței sexuale, însă, există anumite alimente care contribuie semnificativ la stimularea poftei sexuale.

Printre acestea se numără și: nucile, extractul din sâmbure de struguri, avocado (cunoscut că un puternic afrodisiac), sfeclă roșie, miere, țelină, usturoi, broccoli, mere, sparanghel, busuioc, morcovi, spanac, banane, ceapă, citricele, rodiile, afinele.

3. Băuturi care cresc potența

Un rol important îl capătă și băuturile afrodisiace, în ceea ce privește obținerea unei performanțe sexuale ireproșabile. Băuturile care trebuie să fie consumate constant pentru un nivel ridicat de potență sunt:

  • sucul de roșie
  • vinul roșu
  • sucul de roșie
  • sucul de pepene
  • cidrul de mere
  • sucul de țelină

4. Ceaiuri pentru potență

Ceai de goji – este important în stimularea funcției sexuale, îmbunătățind semnificativ libidoul și performanță în pat.

Ceai de busuioc – remediul la care toți bărbații cu tulburări sexuale ar trebui să apeleze este chiar ceaiul de busuioc, datorită conținutului ridicat de vitamina A, K, dar și de mangan, fier și calciu.

Ceai de Ginseng – pe lângă faptul că îmbunătățește puterea de concentrare și memoria, ceaiul de Ginseng este un puternic afrodisiac, contribuind la creșterea libidoului.

Vedeți aici, toată lista de ceaiuri care pot ajută potență masculină.

5. Preparate pentru potență

Există numeroase preparate pentru potență masculină, datorită conținutului ridicat de proprietăți nutritive, de vitamine și minerale.

Printre aceste preparate se numără și: Peste gras, datorită conținutului ridicat de acizi grași Omega 3 și fosfor; cereale integrale din pâine sau paște, care conțîn acid folic și vitaminele B6 și B12; miere, cu un conținut ridicat de vitamina B; salate cu avocado, cu un conținut de grăsime sănătoase, minerale, antioxidanți și vitamine; preparatele cu scorțișoară.

In concluzie, bărbații care își doresc să se bucure de o performanță sexuală ireproșabilă, pot lua în considerare remediile naturale menționate anterior.

Concluzie finală …


Este important să participați la controale regulate pentru a vă asigura că tensiunea arterială și glicemia sunt în limite normale.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *