Cum să te masturbezi corect pentru a-ți crește potența

Cum să te masturbezi corect pentru a-ți crește potența

Masturbarea a încetat de mult timp să mai reprezinte un subiect tabu, din contră, specialiștii au încercat să caute beneficiile acesteia și bineînțeles că le-au și găsit.

Masturbarea a devenit un lucru normal, care, atâta timp cât este făcut în condiții de siguranță, și mai ales în intimitate, fără să deranjeze pe nimeni, este chiar recomandată.

Plus că, masturbarea poate susține potența atunci când este făcută corect, în caz contrar, o poate afecta.

Cum să te masturbezi ca un profesionist


Poți trata masturbarea ca pe un antrenament de care organismul tău are nevoie pentru a avea un control mai bun asupra ejaculării.

Iată 3 sfaturi pe care noi ți le oferim pentru a ajunge să te masturbezi ca un adevărat profesionist:

1. Găsește locul potrivit

Este un factor de bază în ceea ce privește masturbarea ca un profesionist. Atunci când ai o stare degajată, relaxată și știi că nimeni și nimic nu te poate deranja, te simți altfel, nu stai cu frică sau alte chestii de acest fel, iar asta este un factor foarte important. Cu cât ești mai relaxat, cu atât te simți mai bine și ești mai satisfăcut.

2. Începe încet

Nu are rost să începi rapid, deoarece vei termina la fel de rapid, nu vei avea astfel absolut niciun rezultat pozitiv.

Ia lucrurile încet și treptat, încearcă să reziști cat mai mult și măsoară-ți progresul.

3. Încearcă diverse poziții sexuale

La fel ca și atunci când faci sex, și în cazul masturbării există numeroase poziții pe care le poți încerca pentru un strop de adrenalină și plăcere.

Da altfel, atunci când încerci poziții din ce în ce mai îndrăznețe și mai solicitante, te antrenezi și pentru momentele în care întreții relații sexuale, vei deveni mult mai flexibil și mai receptiv la noi poziții.

Mituri și adevăruri despre masturbare la bărbați


Având în vedere că masturbarea fost pentru foarte mult timp un subiect tabu, rușinos, despre care nu se vorbea mai deloc, în jurul acesteia s-au format o mulțime de mituri, care dintre ele sunt însă adevărate?

Vom afla împreună chiar acum:

  • Masturbarea excesivă poate dăuna pe termen lung.

Cu siguranță masturbarea excesivă, este cel mai des întâlnit mit despre masturbare. Din fericire pentru tine, cel care citești asta, și pentru toți bărbații, masturbarea nu are efecte grave pe termen lung.

Cel mult, te poate epuiza și nu vei mai fi în stare să întreții și relații sexuale propriu-zise.

  • Masturbarea poate provoca disfuncție erectilă?

Ei bine, nu, din contră, masturbarea înseamnă mai mult decât plăcere, înseamnă să-ți cunoști organismul și limitele sexuale pe care le ai, de altfel, aceasta îmbunătățește și autocontrolul.

Dacă o faci așa cum trebuie și te concentrezi, cu cât îți întârzie mai mult ejacularea când te masturbezi, cu atât te pregătești mai bine pentru un act sexual viitor, în care vei rezista mai mult, și vei putea controla ejacularea mult mai bine.

  • Masturbarea te poate ajuta să reziști mai mult în pat ?

Da, desigur!

Acesta este principalul beneficiu al masturbării. Însă, ca să ai rezultate satisfăcătoare în pat, trebuie să le ai și atunci când te masturbezi.

Noi am scris despre beneficiile masturbării înainte de actul sexul, și cum poate acesta să te ajută să reziști mai mult.

Concluzie


Așadar, masturbarea nu este rea, și nu trebuie să reprezinte nici un subiect tabu.

Din contră, dacă o faci așa cum trebuie, și ții cont de sfaturile pe care ți le-am oferit în rândurile de mai sus, masturbarea poate deveni prietenul tău cel mai bun în îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *